Murtaza Erdoğan Ortaokulu

Vizyon: Bizler; Murtaza Erdoğan İlkokulu Ailesi Olarak; Öğrencilerimizi; Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı,bir üst öğrenimine hazır, çağımız gereklerine ve teknolojik gelişmelere uyum sağlayacak şekilde, ruh ve beden sağlığı açısından kendine güvenen, bilgi ve becerilerle donanımlı,toplumla ve kendisiyle barışık,bilimin üstünlüğünü kendisine ilke edinen,çevre bilincine sahip yeni nesiller yetiştirmek için varız… Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak,onların bilgili,becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21.yy gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırabilecek Murtaza Erdoğan İlkokulu her türlü aktif öğrenme modelinin uygulandığı,gelişen en son eğitim teknolojilerinin ve eğitim strateji yöntem ve tekniklerin kullanıldığı, Sakarya ve tüm ülkedeki emsalleri ile rekabet edebilen bir eğitim merkezi haline getirebilmek için varız.

Misyon: İstiyoruz ki… Murtaza Erdoğan İlkokulu olarak Atatürk İlke ve İnkılaplarını benimseyen,evrensel ve toplumsal değerlere saygı duyan,paylaşımcı,katılımcı özgür düşünceye sahip değişimci ve gelişimi açık sorgulayan çok yönlü bireyler yetiştirmek için çağdaş eğitim imkanı sunan,tüm çalışanların özverililiği ve dayanışma içinde olduğu tur geçme yerine,bir ihtiyaç olarak görüldüğü öğrenci merkezli eğitim anlayışının uygulandığı öğrencilerin,sahip oldukları yetenekler doğrultusunda yetiştirildiği,sosyal kültürel ve sportif faaliyetlerde başarılı ve çevresinde liderlik eden,herkesin her gün daha iyiye ulaşmak için çaba harcadığı eğitim çalışmaları ve belde halkının beklentilerini üst düzeyde karşılıyoruz.Beş yıl içerisinde iletişimdeki en kaliteli eğitim veren İlkokulu olmaktır.

Başarılar:

Isınma: Doğalgaz kombi
Servis Bilgisi: Servis bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://murtazaerdoganortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Bağlar Mah. Bağlar Cad. No 19 Adapazarı /Sakarya

Yerleşim Yeri - Bağlar Mah. Bağlar Cad. No:19 Adapazarı/SAKARYA

Adres - Bağlar Mah. Bağlar Cad. No 19 Adapazarı /Sakarya

Ulaşım Belediye Otobüsü 1 Saat aralıklarla okulun önünden geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Adapazarı İlçe Merkezine 10 km uzaklıktadır.